اینترنت اشیا، جدیدترین و پیشرفتهترین تکنولوژی در کنترل تجهیزات الکتریکی ساختمان
مشاوره
طراحی
تامین
خدمات پس از فروش
یکی از کارایی مهم سیستمهای هوشمند در زمینه اتوماسیون خانگی برای منازل و محلهای کار است. امروزه نصب و اجرای سیستم های هوشمند مدیریتی و اتوماسیون خانگی ( BMS ) که یکی از ضرورت های صنعت ساختمان به شمار می آیند. با نصب و اجرای سیستم مدیریت ساختمان ( BMS ) ، کلیه تجهیزات الکترونیکی مشترک ساختمان اعم از موتورخانه، سیستمهای سرمایشی و گرمایشی، هوا سازها، چیلرها، آسانسورها، سونا و استخر، برق اضطراری، روشنایی، کنترل تردد، اعلام و اطفاء حریق، دوربین های مدار بسته و سیستم های حفاظتی همگی به صورت یکپارچه قابل کنترل هستند و به صورت خودکار توسط سنسورها و حسگرهای مختلف و برنامه های از قبل تعیین و تعریف شده تنظیم میشوند.
تجربه کاربری ارتقایافته و تعاملی
تقویت امنیت و حفاظت از دادهها
کاهش هزینههای انرژی و عملیاتی
افزایش بهرهوری و بهینهسازی فرآیندها
کنترل راهدور پیشرفته و راحت
انعطافپذیری و تطبیق با نیازها
اینترنت اشیا مجموعهای از اشیا اعم از تجهیزات خانه، اتومبیلها، تجهیزات پزشکی ، صنعت، مانیتورهای مراقب کودک و غیره است که با کنترلرها به اینترنت متصل میشوند و امکان ارتباط بین انسانها، اشیا و فرآیندها به خوبی برقرار میشود. استفاده از تکنولوژی اینترنت اشیا در تمام ابعاد زندگی روزمره در سالهای آتی بسیار چشمگیرتر خواهد شد و در سالهای آتی میتوان ردپای اینترنت اشیا را در جای جای زندگی و کسب و کار دید.
شرکت MPJ به عنوان اولین برند تولید کنندهی اینترنت اشیا در سطح کشور این افتخار را دارد که قدم بزرگی در زمینهی هوشمند سازی اشیا و پیشرفت تکنولوژی بردارد. اینترنت اشیا به طور کلی در ۲ دسته محصولات قابل تقسیم بندی و استفاده است:
سوییچ های IoT از طریق اینترنت کنترل میشوند و اجازه میدهند دستگاههای مختلف را راه دور روشن یا خاموش کنید. این تکنولوژی به کاهش مصرف انرژی کمک میکند.
ترموستاتهای IoT، که برای کنترل دمای محیط استفاده میشوند، به اینترنت متصل هستند و از راه دور قابل کنترل هستند. کاربران میتوانند دمای خانه یا محل کار خود را از طریق اپلیکیشن موبایل یا وب تنظیم کنند.
افزایش جمعیت، رشد و تنوع خواستهای انسانها در کار و فعالیت اجتماعی و مسائل زندگی از قبیل دستیابی به اهداف پیشبی نشده، رفاه بیشتر، تغییر فرهنگ زندگی و ساختارهای اجتماعی، گسترش سطح زیربنای ساختمانها و امکان بهرهگیری از تکنولوژی روز در زندگی مجموعاً مسائل نوینی را در بهرهبرداری و مدیریت یک ساختمان در زمینههای مختلف از قبیل ایمنی، حفاظت، تعمیر و نگهداری تجهیزات و تأسیسات، ارائه خدمات مطلوب، مصرف مناسب و بهینهسازی مصرف در انواع انرژیها مطرح ساختهاند. شهر هوشمند عمدتاً از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) جهت توسعه، گسترش و ترویج شیوههای توسعه پایدار و با هدف رفع چالشهای رو به رشد شهرنشینی، ایجاد شده است.
بخش بزرگی از این سیستم، اساساً یک شبکه هوشمند از اشیاء متصل و ماشینهایی است که اطلاعات را با استفاده از فناوری بیسیم و رایانش ابری انتقال میدهند. برنامههای (IoT) مبتنی بر رایانش ابری، اطلاعات را در لحظه دریافت، تجزیه و تحلیل و مدیریت میکنند تا به شهرداریها، شرکتها، بیمارستانها و شهروندان کمک کنند که برای بهبود کیفیت زندگی خود تصمیمات بهتری بگیرند.
مردم برای ارتباط با اکوسیستمهای یک شهر هوشمند، از راههای مختلفی همچون تلفنهای هوشمند، ابزارهای هوشمند قابل حمل، اتومبیلها و خانههای هوشمند، استفاده میکنند. یکپارچه سازی اشیا و دادهها با زیرساختهای فیزیکی و خدمات شهری علاوه بر اینکه توان کاهش هزینهها و بهبود پایداری را داراست میتواند به حفظ انرژیهای جدید ناپذیر و استفاده بهینه از انرژیهای تجدیدپذیر، کمک شایان ذکری کند. جوامع میتوانند روشهای توزیع و مصرف انرژی را بهبود بخشند، جمعآوری زباله را سادهتر کرده و با کمک (IoT) باعث کاهش ترافیک و حتی کاهش گازهای گلخانهای گردند. از دلایل دیگر وجود شهر هوشمند میتوان به دستیابی به اقتصاد، مدیریت شهری و حمل و نقل هوشمند اشاره کرد.
در صورت تمایل به استفاده از خدمات با ما تماس بگیرید و یا فرم تماس را پرکرده تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.